Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Kaygısız: Bayramda Erdek'in yüzü gülecek”

Kaygısız:  Bayramda Erdek

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Ramazan Bayramı ve ardından ağustos ayında, ilçemizdeki turistik otel ve tesislerin doluluk oranı yüzde yüze ulaşacak.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Ramazan Bayramı ve ardından ağustos ayında, ilçemizdeki turistik otel ve tesislerin doluluk oranı yüzde yüze ulaşacak. Bu dönemler için rezervasyonlar doldu. Bu dönemde hem Erdekli turizmciler, hem de esnafımızın yüzleri gülecektir” dedi. Eylül ayında da ilçede turizm hareketliliğinin süreceğine dikkati çeken Kaygısız, Eylül, Erdek'in en güzel aylarından biridir” diye konuştu. 
Kaymakam İsmail Kaygısız, Erdek'e bağlı mahallelerin yolarının genelde iyi durumda bulunduğuna işaret ederken, Yalnızca Turanlar-Ormanlı, İlhanlar-Doğanlar ve Belkıs-Yukarı Yapıcı arasındaki yolların asfaltları bozuk. Bu yolları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yapacak. Büyükşehir Belediyesi, 5 yıl içinde tüm köy yollarını sıcak asfalt yapmayı planlıyor” dedi.
Kyzikos kazılarının, bayramın ikinci günü başlayacağını açıklayan Kaygısız, Yine Yrd. Doç. Dr. Nurettin Koçhan gözetiminde gerçekleşecek bu yılki kazılar, ödenek yetersizliği nedeniyle eylülde sona erecek” diye konuştu.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Zeytinliada'daki kilisenin rezervasyonu için 45 bin liralık ihale bedeli ayrıldığını, bu ihale kapsamında, Bandırma Müze Müdürlüğü'nün gözetiminde, kilisenin alçak duvarlarının yükseltileceğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı